نمای ویلابازسازی نماویلای چوبیطراحی نماطراحی نمای ساختماننمای ویلانمای رومی






طراحی نمای آلومینیوم کامپوزیت تخصص خاصی می‌خواهد و نمادیزاین متخصص‌ترین در طراحی نمای آلومینیوم کامپوزیت است.
همان‌طور که می‌دانید نمای هر ساختمان، پوششی برای ساختمان است که وظایف مختلفی از جمله محافظت از اسکلت ساختمان و زیبایی ظاهری ساختمان را به عهده دارد و عمر سازه را افزایش می‌دهد.
نمای کرتین وال که در اصطلاح به آن دیوار پرده‌ای هم گفته می‌شود، یکی از انواع نمای ساختمان است که مصالح آن عمدتا شیشه و آلومینیوم هستند و گروه حرفه‌ای نمادیزاین تبحر خاصی در طراحی و اجرای آن دارد.
شاید به نظر برسد که استفاده از شیشه برای نمای ساختمان، خیلی انتخاب منطقی و ایمنی نباشد اما ما می‌توانیم این اطمینان را به شما بدهیم که نمای کرتین وال امتحان خودش را پس داده و صلاحیت لازم برای نما بودن (!) برای یک ساختمان را دارد.
امروزه با وجود برج‌های مسکونی، اداری، تجاری و … که در سراسر شهرها مشاهده می‌کنید؛ استفاده از این نما مرسوم‌تر شده و استقبال بی‌نظیری از این نما به عمل آمده است.
اما باید این نکته را بدانید که نماهای شیشه‌ای اگر اصولی و با توجه به مقررات ساخته نشوند می‌توانند خسارات جبران ناپذیری را برای شما داشته باشند.
اجرای نمای خشک مزایای بسیاری را با خودش به همراه دارد که قطعا شما هم با شنیدن این مزایا ترغیب می‌شوید که نمای خود را به صورت خشک اجرا کنید.
اما هرگز فراموش نکنید که مجریان نمای خشک شما باید بتوانند نمای شما را به گونه‌ای اجرا کنند تا بتوانند از حداکثر این مزایا در نمای ساختمانتان استفاده کرده باشند و هم‌چنین بتوانند با یک اجرای حرفه‌ای معایب سیستم اجرای نمای خشک را نیز پوشش دهند.
نمای ساختمان، به منزله‌ی لباسی است که تصمیم دارید بر تن ساختمان خود بپوشانید!
اگر بتوانید این لباس را زیبا طراحی کرده و آن را به همان صورت حرفه‌ای پیاده‌سازی کنید، قطعا نمای ساختمان زیبایی خواهید داشت که می‌توانید به کمک آن، نظر خریداران بسیاری را به ساختمانتان جلب کنید.
ما درباره‌ی طراحی و پیاده‌سازی نمایی جذاب و زیبا، در مقاله‌ی «طراحی نمای کلاسیک» مفصل صحبت کرده‌ایم، بد نیست که سری هم به این مقاله بزنید تا با این روش طراحی نما هم آشنا شوید.
برای پیاده‌سازی نمای کرتین وال فیس کپ، ابتدا لامل‌ها نصب شده و پس از این که تقسیم‌بندی پروفیل‌ها انجام گرفت، شیشه‌ها بر روی زبانه‌های تعبیه شده روی ساختار پروفیل قرار می‌گیرد.
برای این که قدرت استحکام نمای فیس کپ را در مقابل باد و باران و سایر عوامل محیطی افزایش دهیم، پس از نصب شیشه‌ها بر روی آن‌ها درپوش‌های آلومینیمی تخت یا دوکی را نصب می‌کنیم که قدرت استحکام نما تا حد قابل توجهی افزایش پیدا کند.
اگر نمای ساختمان شما بر اساس ضوابط شهرداری منطقه‌ی خودتان طراحی نشده باشد؛ قطعا برای گرفتن مجوز اجرا از شهرداری منطقه‌تان دردسرهای بسیاری را به همراه خواهید داشت!
به همین دلیل است که باید طراحی نمای ساختمانتان را به دست افراد متخصص در این زمینه بسپارید تا ضمن این که نه تنها در گرفتن مجوز از شهرداری مشکلی نداشته باشید؛ بلکه نمای شما بر اساس آخرین متد روز طراحی نمای روز دنیا، طراحی شود و در اختیارتان قرار گیرد!
مشکلات این چنینی رو به رو نشوید و بتوانید نتیجه‌ی زحمات خود را ببینید!
نمای کرتین وال نمای منحصر به فرد و خاصی است که هر معماری، ریسک استفاده از این نما را برای ساختمان‌هایش نمی‌پذیرد.
اما کرتین‌وال ویژگی‌های منحصر به فردی دارد که آن را نسبت به نماهای رقیب خود برتر می‌کند و یک سر و گردن از آن‌ها بالاتر قرار می‌دهد.
این خصوصیات عبارت‌اند از:

امکان استفاده از شیشه‌های دو جداره و سه جداره
عایق صوتی، حرارتی و رطوبتی
بهینه‌سازی دمای محیط و نور
کاهش مصرف برق
سهولت در نصب
مقاومت در برابر عوامل محیطی مانند زلزله و…
تنوع عالی در رنگ
امکان استفاده از مقاطع و ابعاد متنوع با توجه به نیاز پروژه
برای این که بتوانید نمای ساختمانتان را به حرفه‌‌ای‌ترین شکل ممکن طراحی کنید و کمترین میزان دورریز مصالح را در مراحل اجرایی در نظر بگیرید، باید مطابق چک لیست طراحان حرفه‌ای نما پیش بروید!
تیم طراحی نما دیزاین، در مسیر طراحی نمای ساختمان مورد نظر شما، مراحلی را طی می‌کند که در نهایت بتواند نمای ساختمان ایده‌آل شما را طراحی کند.
این مراحل عبارت‌اند از:

در نظر داشتن کاربری ساختمان و تسلط بر پلان طرح
طراحی نقشه‌ی فاز یک نما
انتخاب مصالح
اطلاع و مطالعه درباره‌ی ضوابط طراحی مربوط به کاربری و مصالح
ارسال مدارک به کمیته نما و دریافت تاییدیه
طراحی نقشه‌ی فاز دو نما
این نما در کنار زیبایی و مزایا خود معایبی نیز دارد.
یکی از معایب اجرای نمای کرتین وال هزینه بیشتر نصب آن به نسبت دیگر نماهاست.
نمای کرتین وال را در شرایط نامساعد جوی نمیتوان اجرا کرد و همین گزینه باعث ایجاد تاخیر در زمان اجرای آن شده و از معایب آن به شمار میرود.
هم­چنین از دیگر معایب آن نداشتن مقاومت کافی در برابر اب و هوا بوده که در نتیجه نیازمند مراقبت دائمی هستند.
متریال این نما در برابر آب و هوا مقاومت بالایی نداشته و نیازمند مراقبت دائمی هستند که یکی از معایب آن به شمار می‌رود.
توجه به کاربری در طراحی نورپردازی نمای ساختمان‌های دوطبقه می‌تواند دید بسیار خوبی به طراح نورپرداز نما بدهد!
بسیاری از ساختمان‌های دوطبقه هستند که کاربری‌های متفاوتی دارند؛ مثلا برخی از آن‌ها به عنوان گالری مورد استفاده قرار می‌گیرند و برخی دیگر به عنوان کافی‌شاپ و مغازه نوع طراحی نورپردازی نمای ساختمانی آن‌ها باید به گونه‌ای باشد که تفاوت کاربری آن‌ها را به ما نمایش دهد.
در طراحی نورپردازی نمای این ساختمان‌ها توجه به ورودی‌ها، پیش فضاها و تابلوها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و چون این بناها جز فضاهای خرد شهری محسوب می‌شوند؛ نورپردازی ورودی آن‌ها ی‌تواند تاثیر بسیار زیادی بر روی دید بیننده بگذارد!
همچنین در طرحی نورپردازی حتما باید دقت شود که عناصر نورپردازی هماهنگ با ساختمان‌های اطراف باشد و یکپارچگی زیبایی منطقه را به هم نریزد.
با توجه به این اصول، نما دیزای می‌تواند نمای ساختمان دو طبقه‌ی شما را به بهترین شکل نورپردازی کند و آن را از دیگر ساختمان‌ها متمایز کند.
در این قسمت تصمیم داریم نرخ طراحی نمای یک ساختمان ۴ طبقه را با بر ۱۲ متر برای شما محاسبه کنیم تا شما ببینید که محاسبه‌ی هزینه‌ها به چه صورتی انجام می‌پذیرد!
اگر ارتفاع هر طبقه را به طور متوسط ۳٫۵۰ در نظر بگیریم ارتفاع کل ساختمان برابر است با: ۱۴=۴*۳٫۵۰
متراژ نما: ۱۶۸=۱۴*۱۲
هزینه‌ی طراحی نما به همراه نقشه‌ی سه بعدی:
هزار تومان ۳,۳۶۰,۰۰۰ = ۲۰,۰۰۰*۱۶۸
طراحی نقشه‌های فاز ۱ نما:
هزار تومان ۱,۶۸۰,۰۰۰ = ۱۰,۰۰۰*۱۶۸
هزینه‌ی طراحی نقشه‌ی فاز ۲ نما:
هزار تومان ۵,۰۴۰,۰۰۰ = ۳۰,۰۰۰*۱۶۸
البنه نکته‌ی بسیار مهمی که شما مشتری عزیز برای برآورد هزینه‌ی طراحی نما باید مدنظر داشته باشید؛ مفهومی به نام ضریب صعوبت اجرای کار است.
با توجه به این ضریب، هر چه ارتفاع ساختمان شما بلندتر باشد؛ هزینه‌ی اجرایی آن بیشتر خواهد شد.
به این ترتیب که هر طبقه، در ضریب صعوبت اجرای کار آن طبقه، ضرب می‌شود و سپس هزینه‌ی نهایی برای شما برآورد خواهد طراحی نما شد.
ضریب صعوبت اجرای کار برای هر طبقه بین ۰٫۰۲-۰٫۰۳ می‌باشد و برای هر طبقه به صورت جداگانه برای تخمین هزینه‌های اجرایی در نظر گرفته خواهد شد!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *